• Op werkdagen Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis
 • Niet goed? geld terug
 • Achteraf betalen
 • Kies eigen bezorgdatum

Kousen

Artikelen 1 tot 21 van 96 in totaal

per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 96 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kousen

Kousen, de kous, een kledingstuk dat aan de voet of het been gedragen wordt. Kousen zijn in eerste instantie ontwikkeld om de voet te beschremen tegen de wrijving van de schoen en te beschermen tegen de kou. Ze worden ook gedragen voor comfort, de esthetische kracht of de erotische uitstraling. Zo zijn er bij Lingerie-Heaven kousen in allerlei lengtes, stijlen en kleuren verkrijgbaar. Wij bieden de volgende soorten kousen;

 • de enkelkous, korte kous tot op de enkel

 • de kniekous, kous tot net onder of net over de knie

 • de stay-up kous, zelfophoudende kousen, dit type is voorzien van een elasische of silicone rand, waardoor de ze niet afzakken

 • de jarretel kous, deze kousen komen tot halverwege of bovenaan de bovenbenen en blijven niet uit zichzelf zitten. Ze dienen gedragen te worden in combinatie met jarretels.

Kousen kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn, maar meestal zijn ze gemaakt van nylon of polyamide, gecombineerd met elastaan. De dikte, aangeduid als denier, verschilt. Hoe lager de denier, hoe dunner en doorzichtiger de kous en deste kwetsbaarder het materiaal. Door de kwetsbaarheid van het materiaal en omdat het moeilijk is te controleren of kousen beschadigd zijn, vallen ze buiten het retourrecht en kunnen dus niet geruild of teruggestuurd worden.

Kousen kunnen ook gemaakt zijn van netstof met fijne of met grove mazen voor een spannende uitstraling. Sommige zijn afgewerkt met kant of sierlijke broduursels, Je vind kousen bij Lingerie-Heaven is diverse stijlen en kleuren, zo is er voor ieder wat wils.

Maten

Voor kousen worden soms andere maatvoering gebruikt dan voor een broek of legging, kijk daarom goed naar hoe de maten staan aangegeven en naar de afgebeelde maattabellen op de website. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste maat kousen? Bel of mail gerust met de klantenservice.