• Op werkdagen Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis
  • Niet goed? geld terug
  • Achteraf betalen
  • Kies eigen bezorgdatum

Sport Ondergoed

Artikelen 1 tot 21 van 28 in totaal

per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 28 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sport Ondergoed

Sport ondergoed is de basis van een goede workout. Daarom is het erg belangrijk dat je sportondergoed koopt van goede kwaliteit. De juiste sportondergoed biedt de juiste steun en geeft tegelijk goed mee, om soepel te kunnen bewegen voor een hoogwaardig comfort tijdens je sportsessies. Goed sportondergoed is gemaakt van zachte en soepele materialen. Voor ieder type workout bestaat er ander sport ondergoed. Een lichte workout vraagt licht sportondergoed en een zware workout vraagt om stevig sportondergoed voor de juiste steun.

Bij Lingerie-Heaven vindt je onder de categorie sport ondergoed sport bh's, sport slips en sport shorts. De sport bh's variëren van soepele tops tot ondersteunende bh's voor zware workouts en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs.

De juiste maat sportondergoed

Wanneer je gaat sporten is het van belang dat je sportondergoed goed zit. Sportondergoed geeft veel mee omdat het daarvoor is ontwikkeld en toch kan sport ondergoed knellen wanneer het te strak zit, helemaal tijdens een workout en dit is slecht voor de doorbloeding. Te los sport ondergoed geeft niet de juiste steun tijdens de zware workouts. Wij adviseren daarom altijd om de maattabel onder het product goed te bekijken en zo nodig diverse maten te bestellen om te kunnen passen (retourneren is voor eigen rekening). Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste maat, of heb je een vraag over een maattabel? Bel of mail gerust, we helpen je graag!