• Op werkdagen Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis
  • Niet goed? geld terug
  • Achteraf betalen
  • Kies eigen bezorgdatum

LingaDore

LingaDore

Artikelen 1 tot 21 van 186 in totaal

per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 186 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Over LingaDore

Het modemerk LingaDore is een Nederlands lingerie label dat over de hele wereld te koop is. Dit lingerie merk is ontwikkeld voor de moderne vrouw. Het merk spreekt vrouwen aan op hun vrouwelijkheid. Puur en avontuurlijk met een sexy randje. LingaDore is er voor de natuurlijke schoonheden die in control zijn, maar zo nu en dan ook graag horen dat ze prachtige vrouwen zijn.

LingaDore vindt alle vrouwen mooi zoals ze zijn. De ontwerpen van dit merk versterken vrouwelijke vormen en benadrukken vrouwelijk schoon. De collectie richt zich met een breed aanbod op iedere vrouw. De collectie is bereikbaar voor elke portemonnee. LingaDore hanteert niet voor niets het motto: Betaalbare luxe voor iedereen

 

Brand Story

LingaDore is tot stand gekomen in 2005, in Nederland. Het is een familie bedrijf van het begin tot in de toekomst.

Koos Mendels heeft Mendels Fashion Group opgericht, waaruit LingaDore is opgericht. Hierna hebben Brenda en Mike Mendel zich bij het bedrijf gevoegd. Zo is het bedrijf LingaDore geboren.

Bij LingaDore maken ze van hun werkwijze hun merk DNA. Een klein, toegewijd, hard werkend team met passie en plezier. Een nuchtere manier van werken en leven is de basis voor het maken van de meest geweldige lingerie, nachtkleding, zwemkleding en loungewear.

Bij LingaDore wordt het ware Hollandse erfgoed belichaamd. Dit wordt gecombineerd met een avontuurlijke en moedige uitstraling tot een luxe collectie. Iedere collectie wordt door de LingaDore familie, voor jou, met liefde.