• Op werkdagen Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Niet goed? geld terug
  • Achteraf betalen
  • Kies eigen bezorgdatum

Ruilen en Retourneren

Uw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren

Heeft u een aankoop gedaan bij Lingerie-Heaven, dan geldt een wettelijk zichttermijn van 14 dagen. Dit betekent dat u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder een opgaaf van reden kunt retourneren of annuleren. Na het annuleren van uw bestelling heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw artikel(en) te retourneren. Na ontvangst en controle van uw retourzending wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de eventueel gemaakte verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Voor een vlotte afhandeling van uw retourzending vragen wij u altijd het door u volledig ingevuld retourformulier bij te sluiten.

Op het retourformulier kunt u eventueel vermelden of en welk(e) artikel(en) u in ruil voor het/de retour gestuurde artikel(en) wenst te ontvangen.

Controle retourzendingen

Gelieve de artikelen thuis netjes te passen. Ondergoed als slips en strings, over het eigen ondergoed heen passen. Mocht een artikel niet goed zitten stuur het dan retour op zo'n wijze dat het weer verkoopbaar is.

Wanneer u een artikel retour stuurt:
- dienen de labels er nog aan te zitten
- dient het artikel schoon te zijn (als nieuw, niet gewassen)
- dient de eventuele verpakking netjes en niet gescheurd of beschadigd te zijn

Retour gezonden artikelen worden na ontvangst gecontroleerd. Pas wanneer geconstateerd is dat de artikelen in goede orde zijn ontvangen, wordt de retourzending geaccepteerd en het aankoop bedrag gecrediteerd of wanneer er geruild wenst te worden, een het aangevraagde artikel toegestuurd.

Bevat een retourzending bevuilde artikelen, beschadigde artikelen, artikelen zonder labels of beschadigde of incomplete verpakkingen, dan valt de retourzending buiten het herroepingsrecht en wordt de retourzending niet geaccepteerd en niet gecrediteerd.

De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald):

- Plak bh's
- Alle artikelen uit de sexy lingerie line

Let op: Catsuits, panty's en kousen zijn te allen tijde uitgesloten zijn van het retourrecht en worden om deze reden onverzegeld verzonden.

Ik wil één of meerdere artikelen retourneren. Wat moet ik doen?

  1. Download het retourformulier. Vul deze volledig in en plaats het formulier in de doos of enveloppe van het product. De verzendkosten van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening, tenzij er sprake is van een door ons gemaakte fout.
  2. Retourneer uw zending naar het volgende adres: 

Lingerie-Heaven
T.a.v. Retouren
Hoofdstraat 143 B
7811 EL Emmen
Nederland

Retourformulier Lingerie-Heaven


Afhandeling van uw retourzending

Zodra wij de zending binnenkrijgen controleren wij deze op de inhoud. Mocht u een artikel willen ruilen, dan zal uw nieuwe bestelling binnen twee dagen van ontvangst retourzending aan u geleverd worden. Lingerie-Heaven vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. Wanneer wij retourzendingen krijgen die uitgesloten zijn van het herroepingsrecht, zullen wij deze niet vergoeden. Wilt u deze artikelen weer retour dan zullen de verzendkosten weer in rekening gebracht worden.