SALE - PROFITEER NU 

Betaalmethoden

Veilig betalen bij Lingerie Heaven

Lingerie Heaven heeft de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel staan. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst word je, indien je kiest voor iDEAL - AfterPay - Mister Cash/Bancontact, doorgeleid naar een beveiligde betaalomgeving om je online betaling direct te kunnen voldoen. Kies je voor Overboeking dan kun je zelf het bedrag overmaken aan de hand van de gegevens die je vindt in de bestelbevestiging die je via het opgegeven e-mailadres ontvangt. Lingerie Heaven heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcard gegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Sisow en Paypal maken hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie technologieën zodat je privacy voor 100% gewaarborgd is. Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Knab en Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Na het controleren van jouw gegevens en de bestelde producten, kom je in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteert je de juiste bank. Vervolgens word je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat. Er wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen, waanra je de betaling autoriseert. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vind je bij jou bank.

AfterPay

AfterPay voert voor Lingerie-Heaven.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat er een digitale acceptgiro van AfterPay via het opgegeven e-mailadres verzonden wordt om de bestelling te betalen.
Wil je betalen met AfterPay, dan kun je met een digitale acceptgiro betalen tot een bedrag van € 250 inclusief BTW.
Om gebruik te kunnen maken van deze betaalmethode dient het orderbedrag niet lager te zijn dan € 5,00 inclusief BTW. Wanneer je kiest voor deze dienst betaal je hiervoor geen extra transactiekosten.

Eerst product ontvangen, daarna pas betalen
Achteraf betalen op internet komt helaas nog niet veel voor. Erg jammer want veel consumenten geven de voorkeur aan achteraf betalen. AfterPay maakt het mogelijk om ook online bestelling achteraf te betalen. Je bestelt het product online, de webwinkel levert het product en AfterPay stuurt achteraf een betaaloverzicht. Daarna kun je achteraf betalen.

Keuze wanneer u betaalt
Je hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. Je laat het product versturen en AfterPay biedt een betaaltermijn van 14 dagen na datum betaaloverzicht. Dit geeft je de keuze te betalen op het moment dat het beste uit komt. Handig wanneer je bijvoorbeeld op kantoor zit en niet direct een creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand heeft.

Veilig en eenvoudig
AfterPay biedt een geheel veilige betaaloptie. Betalen van de acceptgiro kan door middel van de toegestuurde acceptgiro, deze kun je via internetbankieren of overschrijvingsformulier van jou bank betalen. De digitale acceptgiro van DigiAccept betaal je veilig en gemakkelijk via iDEAL. Hiermee kom je in jouw eigen vertrouwde bankomgeving.

Per bankoverboeking vooruit betalen

Vooruit betalen (via Factuur)

Kies je voor betalingswijze Overboeking dan kun je aan de hand van de gegevens die je in de email "betaalinformatie" ontvangt, zelf je betaling aan ons overboeken via tele- / internetbankieren, ofwel via een overschrijvingskaart. Voor buitenland overschrijvingen gebruik je onze BIC en IBAN code. Deze vind je terug in de email die je ontvangt nadat je bestelling is voltooid. Vermeld altijd je bestelnummer bij je overboeking anders kunnen wij de betaling niet koppelen aan je order en loopt de afhandeling vertraging op. Deze vorm van betaling neemt ca. 3 werkdagen in beslag. Zodra je betaling door ons is ontvangen kunnen wij je bestelling versturen. Je betaling dien je binnen 5 werkdagen te voldoen anders zal je bestelling worden geannuleerd. Beschik je niet over de mogelijkheid om met iDEAL te betalen en wil je het bedrag toch via de bank/giro overschrijven? Dan kun je kiezen voor zelf overmaken via bank/giro. Is de betaling via de bank bij ons binnen, dan sturen we dezelfde dag nog de bestelling naar je toe.

E-Supplies B.V.
Hoofdstraat143/B
7811 EL Emmen
Nederland

IBAN: NL03 INGB 0006 5174 93
BIC: INGBNL2A

Let op dat het bij sommige banken enkele dagen kan duren voor het geld bij ons binnen is. Voor directe verzending adviseren we om voor iDEAL of BanContact MrCash (België) te kiezen.

BanContact MrCash (België)


Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.
Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Onze bankgegevens:

E-Supplies B.V.
Hoofdstraat143/B
7811 EL Emmen
Nederland

IBAN: NL03 INGB 0006 5174 93
BIC: INGBNL2A


Heb je nog vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.