• Op werkdagen Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis
  • Niet goed? geld terug
  • Achteraf betalen
  • Kies eigen bezorgdatum

Update: Alle bestellingen worden verwerkt en bezorgd zoals je van ons gewend bent

Betaalmethoden

Veilig betalen bij Lingerie Heaven

Lingerie Heaven heeft de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel staan. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst wordt je, indien je kiest voor iDEAL - AfterPay - Paypal  - Mister Cash/Bancontact, doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving Sisow of PayPal om je online betaling direct te kunnen voldoen. Kies je voor Overboeking dan kun je zelf het bedrag overmaken adhv de gegevens die je vindt in de bestelbevestiging die je via email ontvangt. Lingerie Heaven heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcard gegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Sisow en Paypal maken hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie technologieën zodat je privacy voor 100% gewaarborgd is. Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Knab en Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na het controleren van uw gegevens en de bestelde producten, komt u in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vindt u bij uw bank.

AfterPay

AfterPay voert voor Lingerie-Heaven.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via een e-mail ontvangt om uw bestelling te betalen.
Wil je betalen met AfterPay, dan kunt u met een digitale acceptgiro betalen tot een bedrag van € 250 inclusief BTW.
Om gebruik te kunnen maken van deze betaalmethode dient het orderbedrag niet lager te zijn dan € 5,00 inclusief BTW. Wanneer je kiest voor deze dienst betaal je hiervoor geen extra transactiekosten.

Eerst product ontvangen, daarna pas betalen
Achteraf betalen op internet komt helaas nog niet veel voor. Erg jammer want veel consumenten geven de voorkeur aan achteraf betalen. AfterPay maakt het mogelijk om ook online bestelling achteraf te betalen. U bestelt het product online, de webwinkel levert het product en AfterPay stuurt u achteraf een betaaloverzicht. U kunt daarna achteraf betalen.

Keuze wanneer u betaalt
U hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. U laat het product versturen en AfterPay biedt u een betaaltermijn van 14 dagen na datum betaaloverzicht. Dit geeft u de keuze te betalen op het moment dat u het beste uit komt. Handig wanneer u bijvoorbeeld op kantoor zit en niet direct uw creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand heeft.

Veilig en eenvoudig
AfterPay biedt een geheel veilige betaaloptie. Betalen van de acceptgiro kan door middel van de toegestuurde acceptgiro, deze kunt u via internetbankieren of overschrijvingsformulier van uw bank betalen. De digitale acceptgiro van DigiAccept betaalt u veilig en gemakkelijk via iDEAL. Hiermee komt u in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

Vooruit betalen

Vooruit betalen (via Factuur)

Kies je voor betalingswijze Overboeking dan kun je aan de hand van de gegevens die je in de email "betaalinformatie" ontvangt zelf je betaling aan ons overboeken via tele / internetbankieren ofwel via een overschrijvingskaart. Voor buitenland overschrijvingen gebruik je onze BIC en IBAN code. Deze vindt je terug in de email die je ontvangt nadat je bestelling is voltooid. Vermeldt svp altijd je bestelnummer bij je overboeking anders kunnen wij de betaling niet koppelen aan je order en loopt de afhandeling vertraging op. Deze vorm van betaling neemt ca. max. 3 werkdagen in beslag. Zodra je betaling door ons is ontvangen kunnen wij je bestelling versturen. Je betaling dien je binnen 5 werkdagen te voldoen anders zal je bestelling worden geannuleerd.Beschik je niet over de mogelijkheid om met iDEAL te betalen en wil je het bedrag toch via de bank/giro overschrijven? Dan kun je kiezen voor'zelf overmaken via bank/giro. Is de betaling via de bank bij ons binnen, dan sturen we dezelfde dag nog de bestelling naar je toe. Belgische klanten kunnen hun bankoverschrijving voldoen met :

E-Supplies B.V.
Hoofdstraat143/B
7811 EL Emmen
Nederland

IBAN: NL03 INGB 0006 5174 93
BIC: INGBNL2A

Let op dat het bij sommige banken enkele dagen kan duren voor het geld bij ons binnen is. Voor directe verzending adviseren we om voor iDEAL te kiezen.

BanContact MrCash (België)


Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.
Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Onze bankgegevens:

E-Supplies B.V.
Hoofdstraat143/B
7811 EL Emmen
Nederland

IBAN: NL03 INGB 0006 5174 93
BIC: INGBNL2A


Heb je nog vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder.