SALE - PROFITEER NU 

Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent met je aankoop. Dit lossen we graag samen met je op! Bij Lingerie-Heaven.nl kan je 30 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Na het annuleren van je bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je artikel(en) retour te sturen. Na ontvangst van je retourzending krijg je het aankoopbedrag teruggestort op je rekening of komt de aankoop op jouw AfterPay rekening te vervallen. Eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending worden bij een volledige retourzending ook teruggestort. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een door ons gemaakte fout of een defect.

Voorwaarden

Voor het retourneren gelden de volgende voorwaarden:

 • De verzegeling is niet verbroken
 • Het artikel en de verpakking zijn in oorspronkelijke staat
 • Het artikel en de verpakking zijn onbeschadigd
 • Het artikel is ongebruikt en alleen gepast over het eigen ondergoed heen

Uitzonderingen

Let op: Conform artikel 10 lid 8 van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel zijn er een aantal uitzonderingen op het herroepingsrecht.

De volgende artikelen kunnen alleen retour gezonden worden indien de verpakking nog gesealed en/of ongeopend is:

 • Kousen / panties
 • Bodystockings / netstof artikelen
 • Slips met open kruis
 • Strings en slips met parelkettingen
 • Veterstrings
 • Pruiken
 • Plak bh's
 • Tepelversiering / lichaamsstickers

Ondergoed kan op hygiënische wijze gepast worden over eigen, schoon aangetrokken, ondergoed heen. Twijfel je of een artikel gepast mag worden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bovengenoemde artikelen zijn te allen tijde uitgesloten van het retourrecht en worden om deze reden doorgaans zonder zegel verzonden.

Zie ook uitleg van hygiëne producten: consuwijzer

Bovengenoemde artikelen kunnen alleen retour gestuurd worden wanneer deze defect blijken te zijn. Defecten dienen binnen 30 dagen na ontvangst gemeld te worden bij Lingerie-Heaven.nl door even te bellen of te e-mailen met onze klantenservice. Print vervolgens het retourformulier uit en beschrijf het defect en voeg het formulier bij de retourzending. In alle garantie gevallen zullen wij het desbetreffende product vervangen door een nieuw exemplaar.

Let op:

Voldoet je retourzending vanwege hygiënische redenen niet aan ons retourbeleid, dan zijn wij genoodzaakt het pakketje terug te sturen naar je adres. De kosten om het pakket naar je terug te sturen worden in rekening gebracht.

Afhandeling retouren

Na ontvangst en controle van je retourzending, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort worden op je rekening.. Bij betaling met AfterPay zal de bijbehorende rekening aangepast worden.

Ruilen

Wilt u liever een andere maat of een ander artikel? Stuur dan uw bestelling retour en plaats een nieuwe bestelling. Dit is zowel voor jou als voor ons een stuk makkelijker en sneller!

Op deze manier hoef je namelijk niet meer te wachten tot wij jouw retourzending hebben ontvangen en verwerkt. Ook hoeven wij nu geen betaallink te sturen voor de verzendkosten om een nieuw artikel toe te sturen. Zo kunnen wij jou sneller helpen en heb jij het gewenste artikel een stuk sneller in huis!