SALE - PROFITEER NU 

Sapph Lingerie Kopen

Sapph Lingerie Kopen

Sapph, immens populair

Sapph is een lingerie merk dat is een relatief korte periode ontzettend veel naamsbekendheid heeft gecreëerd. Dit is mede te danken aan het feit dat Sapph lingerie een van de meest sexy lingerie merken is van Nederland. Sapph lingerie kenmerkt zich als stoere, sexy maar toch ook chique lingerie. Sapph lingerie is in veel kledingkasten van Nederlandse vrouwen niet meer weg te denken.

Sapph - de geschiedenis

In 2005 heeft de Nederlander Cor van Schoonmaker Sapph opgericht. Een jaar later trad Rob Heilbron (O'Neil) in het vlaggenschip van Sapph als mede eigenaar. De heren wisten Sapph uit te laten groeien als een succesvol lingerie bedrijf op internationaal vlak. Zo wordt Sapph vandaag de dag verkocht in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Een bekend gezicht die naar buiten trad met Sapph lingerie was Inge De Bruin.

De collectie van Sapph

Sapph staat wellicht ontzettend bekend om de prachtige lingerie collectie. Maar naast lingerie richt Sapph zich ook op de verkoop van nachtmode, badmode en heren ondergoed. Een typisch Sapph artikel kenmerkt zich door prachtige kleuren gecombineerd met veel kant. Een combinatie waar veel vrowuen voor warm lopen. Sapph lingerie is verkrijgbaar in zowel kleine als grote maten. Dus lingerie voor iedereen!

Sapph Lingerie kopen bij Lingerie Heaven

Bij Lingerie Heaven kan je makkelijk en snel jouw favoriete Sapph lingerie kopen. Wanneer je niet tevreden bent over jouw Sapph aankoop, dan stuur je gewoon je bestelling weer retour. Door het uitgebreide Sapph Lingerie assortiment zal er altijd wel iets voor jou tussen zitten. Bestel vandaag nog jouw Sapph lingerie op Lingerie Heaven!